Kyyti Group on kutsuttu ITF:n Corporate Partnership Boardiin

MaaS-startup on kansainvälisten suuryritysten joukossa Suomen ainoa edustaja

OECD:n International Transport Forum ITF ja Kyyti Group ovat allekirjoittaneet torstaina Singaporessa sopimuksen Kyydin liittymisestä ITF:n Corporate Partnership Boardiin. Allekirjoitustilaisuuteen osallistuivat ITF:n pääsihteeri Young Tae Kim ja Kyyti Groupin toimitusjohtaja Pekka Möttö.

“Olemme innoissamme voidessamme toivottaa Kyyti Group tervetulleeksi Corporate Partnership Boardiin. Kyyti Group on jaetun liikkumisen tunnustettu, johtava innovoija. Yhtiö tuo arvokkaan asiantuntemuksensa ITF:n työskentelyyn monilla eri liikennepalveluiden osa-alueilla, alkaen mm. liikenteen tulevaisuuden innovoinnista ja uusien digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä”, pääsihteeri Young Tae Kim sanoo.

ITF on 60 jäsenvaltiota sisältävä organisaatio, joka on hallinnollisesti integroitu OECD:hen, mutta toimii poliittisesti autonomisena yksikkönä. Sillä on johtava rooli maailmanlaajuisen, kestävämpään liikkumiseen tähtäävän vuoropuhelun järjestäjänä. ITF toimii ajatushautomona jäsenvaltioille, ja on myös vuosittaisen liikenneministerien kokoontumisen järjestäjä. Corporate Partnership Board on ITF:n alusta, jolla se luo suoran yhteyden yksityiseen sektoriin ja laajentaa näin maailmanlaajuista, liiketoimintalähtöisestä liikennepolitiikasta käytävää keskustelua

“Olen erittäin mielissäni Kyyti Groupin saamasta kutsusta näiden merkittävien yritysten joukkoon. Olemme arvostaneet ITF:n hyvää työtä erityisesti jaetun liikkumisen parissa. On hienoa, että voimme nyt antaa siihen panoksen MaaS-osaamisemme avulla. Kyyti Groupilla on selkeä visio siitä, miten jokapäiväinen liikkuminen voi olla MaaSin avulla kestävämpää sekä siitä, miten uusia innovaatioita käyttäen joukkoliikenne muuttuu helpommin tavoitettavaksi myös harvaan asutuilla alueilla”, toimitusjohtaja Pekka Möttö sanoo.

Kyyti Groupilla on markkinoiden kehittynein Mobility as a Service (MaaS) -alusta, jossa on sisäänrakennettuna kyytien jakamiseen perustuva kutsupohjainen liikennepalvelu. Kyyti Group tarjoaa asiakkaan valinnan mukaisesti brändättyjä, sopivilla  alustakomponenteilla räätälöityjä liikkumisratkaisuja sekä joukkoliikenneviranomaisille että liikennepalveluja tarjoaville yrityksille.

ITF Corporate Partnership Boardin muut yritysjäsenet ovat: Abertis, AB InBev, Alstom, Aramco, Bird, Bosch,  ExxonMobil, Grin Scooters, Incheon International Airport, Kakaomobility, Kapsch TrafficCom, Latvian Railways,  Michelin, NXP, Penta Security, PTV Group, RATP Group, The Renault, Nissan, Mitsubishi Alliance, SAS, Siemens, SNCF, SPEA Engineering, Toyota, Uber, Valeo, Volvo Cars, Volvo Group ja Waymo.

ITF: https://www.itf-oecd.org/

CPB: https://www.itf-oecd.org/CPB

Share this Post