KYSELY: Voisiko treenikyytipalvelu helpottaa arkeasi?

Onko perheelläsi haasteita ehtiä kuljettaa lapsesi treeneihin? Voisitko käyttää kuljetuksiin kuluttamasi ajan jotenkin toisin? Toivoisitko, että lapsesi voisi kulkea treeneihin itsenäisesti, mutta matka on liian pitkä tai vaikea? Kaipaisitko mobiilisovellusta, jolla voisit tilata lapsen turvalliset treenikuljetukset ja pysyä tilanteen tasalla aikatauluista?

Olisiko hyvä, että lapsesi treenit alkaisivat jo iltapäivällä, ja niihin olisi kuljetus suoraan koululta? Iltapäivisin hallien vuokrat ovat edullisempia ja ammattimaisille valmentajille voisi tarjota pidempiä työpäiviä.

Suomalainen liikennealan teknologiayritys Kyyti Group Oy kartoittaa kysyntää kimppakuljetuspalvelulle lasten harrastuksiin. Helpoiten palvelu järjestyisi, jos joukkueen vanhemmat päättävät hankkia säännöllisen kuljetuspalvelun tarpeeksi monelle samaan aikaan ja samassa paikassa treenaavalle lapselle.

Kerro meille omista tarpeistasi ja arviosi siitä, voisiko lapsesi harrastusseurassa tai joukkueessa olla kiinnostusta uudistamaan treeneihin kulkemista. Jaa kiitos tätä kyselyä myös joukkue- ja seurakavereiden muille vanhemmille.

Jos sinulla on useita lapsia ja lapset harrastavat useaa eri lajia, vastaa kyselyyn kunkin lapsen ja lajin osalta erikseen.

Lisätiedot: [email protected] Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken (vaatii yhteystietojen antamista) arvomme 1 kpl K-ryhmän 200 euron lahjakortin. Arvonta suoritetaan 20.6.2019. Otamme voittajaan yhteyttä sähköpostitse.

powered by Typeform

Share this Post